Vartalo ja rakenne: Rakenne oli kaikissa siisti ja kimmoisa. Kahdesta yksilöstä käärelehti lähti purkautumaan leikatessa.
Jalka: Suora tai hieman vino ja siisti.
Palaminen: Joillain tasainen, joillain keihäs, joillan todella vino.
Imu: Löysästä jämäkkään, useimmilla normaali.
Tuhka: Tumman harmaata ja todella poikkeuksellisen kiinteää.
Tuoksu ja maku
Kylmä aromi: Hyvin heikko nahka tai talli.
Maku: Alussa monet havaitsivat saippuamaista kitkeryyttä, joka kuitenkin taantui ja sen korvasti hyvin mieto kaakaon ja maitokahvin yhdistelmä. Myös vahvan espresson jälkimaku sekä pippuri löytyivät. Puolen välin jälkeen alkoi tuntua kitalaessa ja huulissa pistelyä ja sikarista tuli muutamalle maistelijalle voimakas nikotiinihumala. Loppu oli monilla epämiellyttävän vahva eikä pinsettejä todellakaan tarvittu.
Muuta: Kuuden kappaleen otoksessakin havaittiin jo huomattavia laatuvaihteluita yksilöiden välillä. Yksi arvostelija tuumi, että sikarin käyttösuositus voisi olla tuhdin ruoan päälle. Lopun voimakas nikotiinijysäys ei varmasti ole monienkaan mieleen ja verotti siis nytkin pisteitä.