Hattu: Siisti, joskin pieniä visuaalisia epäsiisteyksiä
Vartalo ja rakenne: Vartalot yleisesti ottaen olivat sopivan jämäköitä. Lehden ruokoja näkyi useissa sikareissa, mikä hieman verotti lehden tasaisuutta. Yksi sikareista oli yhdeltä puolelta peräti kantikas ja kohvahko.
Jalka: Yhtä lukuunottamatta jalka oli leikattu suoraksi.
Palaminen: Pääasiassa sikarit paloivat tasaisesti. Yksi paloi alusta loppuun vinoon, vaikka sikari leikattiin puolessa välissä.
Imu: Helppo, joskin yksilöiden välillä eroja.
Tuhka: Tummahkon harmaata. Kiinteydessä eroja yksilöiden välillä.
Tuoksu ja maku
Kylmä aromi: Tuubisikarille tyypillisen setrimäinen.
Maku: Alussa löytyi setriä ja hieman makeaa kuorimatonta mantelia, mutta yleisesti ottaen alun maku oli luonteetonta. Keskivaiheille espressomaitokahvi tuli monilla esiin, mutta luonne puuttui edelleen. Mietous korostui myös lopussa. Jotkut olisivat tarvinneet pinsetit lopun polttamiseen.
Muuta: Yllätyksetön ja luonteeton. Mieto-keskivahva sikari. Helppo poltettava. Sopii aloitteleville sikariniekoille. Juomat arvioitsijoilla vaihtelivat veden ja eri oluttyyppien välillä. Parhaiten sikarin kanssa toimivat tummat vahvahkot oluet.