Vartalo ja rakenne: Siisti kimmoisa rakenne. Wrapperin väri on keskiruskea ja suonia ei juuri näy.
Jalka: Siisti ja suora.
Palaminen: Vaatii hieman lisätulta, mutta ei mahdoton.
Imu: Hieman raskaasta hieman kevyeen.
Tuhka: Keskiharmaata höttöä.
Tuoksu ja maku
Kylmä aromi: Ehta paska.
Maku: Savua tulee runsaasti heti alusta. Alku on vähän mitäänsanomaton, mutta muuttuu hiljalleen mielenkiintoisemmaksi. Mausta alkaa muodostumaan mielikuva pippurilla maustetusta kermasta. Myös fundadoresmaisen paksu savu tukee kermamaista aromia. Myös maltaista paahteisuutta on havaittavissa varsinkin vähän pidemmälle polteltaessa. Loppua kohden aromeihin tulee mukaan mentholmaista kirpeyttä ja myös pippuri muuttaa makunsa enemmän sitruunapippurin suuntaan.
Muuta: Tämä sikari on on Meksikon markkinoille tehty erikoismalli, jota tehtiin kahtena vuonna 600 kpl laatikkoerät. Arvostellut yksilöt ovat jälkimmäisestä vuoden 2008 toukokuun erästä laatikosta #558 ja ne hankittiin La Casa Del Habano -liikkeestä Playa Del Carmenista. Vaikka sikarin hinta oli aika suolainen, antoi maku ja koko vastinetta rahalle. Jos tälläinen harvinaisuus joskus pomppaa jostain eteen, niin kannattaa poltella. Edmundo Dantes on oikeasti mielenkiintoinen tuttavuus!