Vartalo ja rakenne: Rakenne on aika pehmoinen. Tällä sikarilla on helppo maastoutua.
Jalka: Rosoinen, mutta vinoon leikattu.
Palaminen: Vaatii hienoista lisätulta ja vinoilee palaessaan.
Imu: Juuri sopiva.
Tuhka: Keskiharmaata ja kiinteää.
Tuoksu ja maku
Kylmä aromi: Kuin kopiopaperia tuoksuttaisi. Täysin hajuton. Leikkauspinnasta irtosi hienoinen tallin aromi.
Maku: Sikari alkoi alussa tarjota aromeja varsin kitsaasti. Johtuiko ulkokuoren värityksestä, mutta mieleen tuli makea heinä ja kakkosnelonen. Loppua kohden yhden sikari alkoi maketua, toisen kitkeröityä ja kolmannen pystyi täysin muuttumattomana.
Muuta: Onhan tämä väripelleily vähän lapsellista, mutta sikari antoi kuitenkin paksun kermaisen savun.