Vartalo ja rakenne: Siisti tumma perussigge. Niin tumma, että joku kommentoi sen olevan siisti perusnigge. Pinnasta ei suonia löydy, käärelehdet vaikuttavat virheettömiltä.
Jalka: Suora ja salmiakin muotoinen.
Palaminen: Oikein hyvä.
Imu: Hyvä tai kevyehkö.
Tuhka: Vaaleaa ja kiinteää. Aivan oppikirjamaista.
Tuoksu ja maku
Kylmä aromi: Espressoa ja tummaa suklaata. Myös hevonen on tainnut juosta ohi...
Maku: Espresso-linjalla mennään, mutta nyt kun ollaan Espanjassa, niin puhutaan paikallisesti toki Café Solosta. Kahvi on jopa lähes palaneen vahvaa, mutta sitä leikkaa kivasti suklaiset aromit - nekin hyvin tummina. Maku on kuitenkin joka suhteessa varsin tuhti heti alussa. Myös puun ja puun kuoren aromeja löytyi arvosteluista. Lopussa kielenpäällä saattoi havaita jopa salmiakkisia makuja, mutta sikari oli tässä vaiheessa melkoisen vahva.
Muuta: Oikein kiva, mutta vähän yllätyksetön sikari. Poltteluaikaa saa varata puolisentoista tuntia. Hinta/laatu-suhde on varsin kohdallaan eli ainakin kokeneempien ja vahvempiin sikareihin totteuneiden kannattaa testata, jos eteen tulee.